PVC дограма

 

proCoverTec-header-1

trocal_logo-e1441098908151

TROCAL се счита за пионер в сектора на прозорци. Преди повече от петдесет години, TROCAL разработва първия прозорец PVC-U за серийно производство. Намалява разходите за енергия и отопление помага да се спестят пари. Няма да хвърлите парите си напразно, ако се вслушате в следните три съвета: тесни прозорци, интелигентни отоплителни инсталации, и по-добре изолиран сграда. Те допринасят за намаляване на консумацията на енергия в значителна степен. Подмяната на стари прозорци с нови  може да намали разходите за отопление драстично. Прозорците са и красиво допълнение към фасадата. Топлинните загуби през старите прозорци в едно жилище може да достигне до 40% от общата енергия, използвана за отопление. Като цяло, старите прозорци имат високи енергийни загуби, които са 4-10 пъти по-голями, отколкото съвременните прозорци с топлоизолационно стъкло. Затова инвестициите в обновяването на вашата дограма с модерни енергийно ефективни прозорци ще се изплати в рамките на първите няколко години.

 

pvc

Тераса гр. Варна изработена с дограма ТРОКАЛ цвят златен дъб

t3t2

 

KMG-Logo1

KMG са български профили, които се предлагат в 2 разновидности – 4-камерни и 6-камерни. За уюта и комфорта в дома си може да се доверите на 4-камерната KMG дограма. Тя е доказала името си на пазара и се радва на широко търсене от редица строителни фирми. ПВЦ дограма KMG 4 камери е устойчива на метеорологични промени и предпочитана, заради топлоизолационните си качества. Ако сте естети или ценители на луксозният дизайн, може да заложите и на 6-камерната KMG дограма. Тя е специално създадена, за да задоволи нуждите и на най-претенциозните клиенти. Дограмата е с висок коефициент на шумо- и топлоизолация и може да бъде решение за помещения със северно изложение.

KMG-profili

profilink_logo
PROFILINK е водещ производител на PVC дограма, PVC профили за прозорци, врати, облицовки, щори и специализирани изделия. Фирмата залага на качеството като стратегия за бъдещо развитие. За постигането на целта се използва най-модерната апаратура и технология на всички нива от производствения процес. Поради този факт, всички продукти отговарят на най-високите изисквания за качество. Монтираните в профилните системи и завити в армировката обкови предлагат висока степен на базисна противовзломност. Без проблем се достигат и степените на противовзломност от клас WK1 и WK2 (RC1, RC2). ПВЦ системите PROFILINK се открояват с дълготраен период на експлоатация.

pvc

REINER2

Reiner Plast е немска компания, която оперира своя бизнес в сферата на проектирането и производството на PVC профили за врати и прозорци. Още от самото начало на дейността си, компанията е фокусирана към високото качество на предлаганите продукти и услуги, с цел да се осигури цялостна гама на широк кръг от клиенти.
Иновативната конструкция от седем-камерна каса с монтажна дълбочина от 82mm и осем-камерното крило с ширина от 93мм предлагат отлична топло-изолация и оптимална енергийна ефективност. Коефициента на топло-преминаване на системата е изключително добър – Uf= 1.0 W/m2K. В комбинация с подходящ стъклопакет, той стига до Uw= 0.75 W/m2K. За сравнение – една стандарта 70мм система с подходящ стъклопакет, достига коефициент на топло-преминаване до Uw= 1.25 W/m2K.
Стъклопакет
Системата позволява използване на стъклопакет с дебелина до 52мм, което допринася за отлични шумо и топлоизолационни свойства .
Уплътнение
Средното уплътнение на касата увеличава топлоизолацията, допълнително намалява шума, преминаващ през прозореца и осигурява надеждна защита, дори и в екстремни метеорологичните условия с проливен дъжд и буря.
Сигурност
Тази система, в комбинация с ПРОТИВОВЗЛОМЕН ОБКОВ, позволява достигането на най – високо ниво на сигурност, което гарантира вашето спокойствие по отношение на кражба с взлом.